• Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta, Malaysia.

  Thursday, October 1, 2009

  Jawatan kosong : UNIVERISTI MALAYSIA KELANTAN

  UNIVERISTI MALAYSIA KELANTAN
  JAWATAN KOSONG

  Universiti Malaysia Kelantan (UMK) merupakan sebuah Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) yang ke-19 ditubuhkan oleh Kerajaan Malaysia yang diumumkan penubuhannya semasa pembentangan Rancangan Malaysia Kesembilan (RMKe9). Universiti Malaysia Kelantan (UMK) ialah Universiti berteraskan keusahawanan yang mengutamakan pendidikan keusahawanan dalam tiga kelompok bidang pengajian iaitu keusahawanan & perniagaan, teknologi kreatif & warisan dan agro-industri & sains sumber asli sejajar dengan visi dan misi yang telah ditetapkan.

  Universiti memerlukan individu yang boleh bekerja dengan pengawasan yang minimum (independent), bekerja dalam satu pasukan (teamwork), dinamik, kreatif dan inovatif untuk membangun universiti. Individu yang berkelayakan dipelawa untuk mengisi jawatan-jawatan seperti berikut :

  JAWATAN AKADEMIK
  BIL
  NAMA JAWATAN
  GRED
  1
  PENSYARAH/PROFESOR MADYA/PROFESOR
  DS45/DS51/DS53 – KHAS A/B/C
  2
  GURU BAHASA
  DG41
  3
  TUTOR
  DA41

  1. Semua permohonan perlu dibuat secara `on-line' melalui laman web http://jobs.umk.edu.my/job/
  2. Permohonan yang siap dibuat secara `on-line' perlu dicetak dan dihantar bersama sijil dan dokumen yang berkaitan dan telah disahkan ke Jabatan Pendaftar UMK seperti alamat di bawah:

  Pendaftar
  (Bahagian Pengurusan Sumber Manusia)
  Universiti Malaysia Kelantan
  Karung Berkunci 36
  Pengkalan Chepa
  16100 Kota Bharu
  Kelantan Darul Naim

  TARIKH TUTUP PERMOHONAN

  Jawatan Akademik                     -           Terbuka


  Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
  Di http://iklankerjaya.blogspot.com

  Jawatan Berkaitan

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Disclaimer

  All job ads and career information published in the myportalkerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives myportalkerjaya .blogspot.com and no relation to any departments and companies.

  myportalkerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. myportalkerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.

  Beauty

  Travel