• Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta, Malaysia.

  Sunday, September 26, 2010

  Jawatan kosong : Majlis Agama Islam Negeri Kedah (MAIK)

  Iklan jawatan kosong di Majlis Agama Islam Negeri Kedah
  Tarikh tutup 30 September 2010


  Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia dan Pegawai-pegawai Kerajaan yang sedang berkhidmat yang mempunyai kelayakan seperti berikut untuk dilantik ke jawatan:

  1. PENOLONG JURUAUDIT GRED W27 (SEMENTARA)

  SYARAT LANTIKAN:
  - Calon bagi lantikan hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut :
  (a) Warganegara Malaysia;
  (b) Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;
  (c) i) Diploma dalam bidang pengajian perakaunan, pengajian bank atau pengajian perdagangan yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan.
  ii) Sijil Pelajaran Malaysia serta Sijil Perdagangan Malaysia peringkat Pertengahan (Simpan Kira-kira) atau kelayakan yang diiktiraf setaraf denganya oleh Kerajaan.
  iii) Sijil Pelajaran Malaysia serta Sijil Perdagangan Malaysia peringkat Pertangahan (Perakaunan) atau kelayakan yang diiktiraf setaraf denganya oleh Kerajaan.
  iv) Sijil dalam bidang pengurusan perniagaan atau penyimpan kira-kira yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada Politeknik-politeknik tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf denganya oleh Kerajaan.
  d) Kepujian dalam Bahasa Malaysia / Bahasa Melayu (termasuk lulus ujian lisan) pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf denganya oleh kerajaan. (Keutamaan diberi kepada calon yang berkebolehan mengendalikan komputer dan/atau mengambil trengkas).

  CARA MEMOHON:
  - Permohonan hendaklah dibuat dengan mengisi Borang MAIK/KHP Pindaan 2010 yang berharga RM2.00 dan boleh diperolehi di :

  MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI KEDAH,
  BANGUNAN WAN MAT SAMAN,
  JALAN RAJA, 05000 ALOR STAR,
  KEDAH DARUL AMAN.

  - Kakitangan yang sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam, Badan Berkanun Negeri dan Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah mengemukan permohonan melalui Ketua Jabatan mengikut Perintah Am Bab "A" 21.
  - Borang permohonan yang lengkap diisi hendaklah dihantar ke Majlis Agama Islam Negeri Kedah TIDAK LEWAT daripada 30 September 2010 dan dialamatkan seperti berikut:-

  YANG DI PERTUA
  MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI KEDAH,
  BANGUNAN WAN MAT SAMAN,
  JALAN RAJA, 05000 ALOR STAR,
  KEDAH DARUL AMAN.
  ( u.p. Bahagian Khidmat Pengurusan )  Ebook Panduan HANGAT!

  Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
  Di 
  http://iklankerjaya.blogspot.com

  Jawatan Berkaitan

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Disclaimer

  All job ads and career information published in the myportalkerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives myportalkerjaya .blogspot.com and no relation to any departments and companies.

  myportalkerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. myportalkerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.

  Beauty

  Travel