• Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta, Malaysia.

  Wednesday, January 26, 2011

  Jawatan Kosong : Karangkraf


  Kami adalah antara penerbit, pencetak dan pengedar majalah dan akhbar yang terbesar di Malaysia dan telah beroperasi di Malaysia sejak hampir 30 tahun lalu. Kami adalah penerbit dan pencetak bagi lebih daripada 30 buah majalah dan akhbar harian. Kami juga merupakan salah sebuah pencetak komersial yang terbesar dan mempunyai mesin-mesin pecetakan dan penjilidan yang tercanggih di Malaysia.

  Ekoran daripada perkembangan dan peningkatan yang memberangsangkan maka kami dengan ini mempelawa warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kelayakan bagi mengisi kekosongan-kekosongan berikut :


  #
  JAWATAN
  LOKASI  1. KL/SELANGOR, PAHANG, MELAKA/NEGERI SEMBILAN, UTARA, KELANTAN, TERENGGANU, PAHANG AND JOHOR  2. SHAH ALAM (LELAKI SAHAJA)  3. SHAH ALAM  4. SHAH ALAM (1 JAWATAN SAHAJA)  5. SHAH ALAM  6. SHAH ALAM  7. SHAH ALAM   8. SHAH ALAM  9. PERAI PENANG  10. SHAH ALAM  11. SHAH ALAM (1 JAWATAN) - URGENT


  KLIK SINI UNTUK IKLAN PENUH, SYARAT KELAYAKAN DAN PERMOHONAN

  TARIKH TUTUP: TERBUKA (PENGAMBILAN SEGERA)
  Ebook Panduan Memohon Pekerjaan Di Dalam Sektor Kerajaan, PASTI DAPAT!!

  Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
  Di 
  http://iklankerjaya.blogspot.com

  Jawatan Berkaitan

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Disclaimer

  All job ads and career information published in the myportalkerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives myportalkerjaya .blogspot.com and no relation to any departments and companies.

  myportalkerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. myportalkerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.

  Beauty

  Travel