• Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta, Malaysia.

  Tuesday, June 11, 2013

  Jawatan Kosong : Polis Diraja Malaysia

    Inspektor (Lelaki/Wanita)
    Sarjan (Lelaki/Wanita)
    Konstabel (Lelaki/Wanita)
    Konstabel Sokongan (Lelaki/Wanita)


  Permohonan bagi jawatan di dalam Polis DiRaja Malaysia (PDRM) kini boleh dibuat secara online melalui Portal Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA), www.spa.gov.my mulai 20 Mac 2012.

  Calon-calon hendaklah berumur tidak kurang 18 tahun dan tidak lebih daripada 28 tahun bagi permohonan menggunakan kelulusan PMR/SPM/STPM/Diploma/Ijazah Sarjana Muda/Sarjana dan tidak melebihi daripada 35 tahun bagi permohonan menggunakan kelulusan PHD pada tarikh pendaftaran. Sila rujuk pautan : Skim Perkhidmatan PDRM.

  Permohonan adalah menggunakan Borang Pendaftaran Pekerjaan di Sektor Awam (SPA8i) yang boleh diperolehi melalui pautan ini :http://putra6.spa.gov.my/spa8new/login.jsp

  Maklumat lanjut, hubungi talian : 03-2266 8350 / 8344 / 8347. (Unit Pengambilan PDRM)


  Sumber dari Portal Rasmi Polis Diraja Malaysia.

  Ebook Panduan :
  Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta


  Jawatan Berkaitan

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Disclaimer

  All job ads and career information published in the myportalkerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives myportalkerjaya .blogspot.com and no relation to any departments and companies.

  myportalkerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. myportalkerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.

  Beauty

  Travel