• Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta, Malaysia.

  Sunday, January 10, 2010

  Jawatan kosong : Lembaga Muzium Negeri Pulau Pinang

  Pemohon dipelawa adalah dari warganegara Malaysia yang dilahirkan serta bermastautin di Negeri Pulau Pinang dan berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan di Lembaga Muzium & Balai Seni Lukis Negeri Pulau Pinang.

  Jawatan

  1. Pekerja Awam - R1
  2. Pembantu Muzium - S17
  3. Pembantu Tadbir (PT/PO) - N17
  4. Pembantu tadbir (kewangan) - N17
  5. Pengawal Keselamatan - KP11
  6. Penolong Kurator - S27

  [ * IKLAN LENGKAP * ]

  Borang permohonan boleh didapati dengan memuat turun daripada laman web rasmi Lembaga Muzium Negeri Pulau Pinang, kaunter Muzium dan Galeri Balai Seni Lukis Negeri Pulau Pinang. Sila alamatkan borang permohonan yang telah lengkap diisi beserta sijil-sijil berkaitan yang telah disahkan ke alamat:

  LEMBAGA MUZIUM NEGERI PULAU PINANG
  PARAS BAWAH, DEWAN SRI PINANG,
  LEBUH LIGHT, 10200 PULAU PINANG

  Tarikh tutup : 31 Januari 2010  Jawatan Berkaitan

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Disclaimer

  All job ads and career information published in the myportalkerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives myportalkerjaya .blogspot.com and no relation to any departments and companies.

  myportalkerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. myportalkerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.

  Beauty

  Travel