• Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta, Malaysia.

  Wednesday, June 2, 2010

  PERCUMA - Panduan Jana Duit Walaupun Masih Bersekolah!
  Anda berminat untuk menambah wang saku tetapi anda masih tidak ada idea apa yang perlu dilakukan. Usah bimbang,ramai daripada kita masih tercari-cari peluang untuk menambah pendapatan. Sekarang panduan untuk menjana pendapatan ketika anda masih belajar telah tersedia. Tinggal Nak atau Tidak sahaja.


  Melalui ebook ini anda akan diajar tentang:

     
  1) Ketahui bagaimana pelajar mampu mempunyai pendapatan walaupun masih di bangku sekolah.
     
  2) Wang saku yang diberi ibu bapa sering tidak cukup dan awak mahu lebih. Awak akan diajar bagaimana melipatgandakan wang saku awak.
     
  3) Awak risau dengan hutang PTPTN? Awak rasa tidak mampu untuk membayarnya. Di sini di ajar cara untuk mendapat wang tambahan bagi mengurangkan beban anda.
     
  4) Awak seorang remaja sudah tentu mahukan gadjet terkini,iPod,handphone canggih,jam tangan dan baju yang bergaya. Tetapi tiada wang untuk membelinya.Jangan risau,anda boleh mendapatkannya.
     
  5) Awak seorang pelajar asrama sekolah di ibu kota,berasal dari kampung yang serba kekurangan.Anda ingin membantu meringankan beban orang tua di kampung.  KLIK SINI UNTUK MENDAPATKANNYA SECARA PERCUMA!
  Ebook Panduan HANGAT!

  Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
  Di 
  http://iklankerjaya.blogspot.com

  Jawatan Berkaitan

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Disclaimer

  All job ads and career information published in the myportalkerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives myportalkerjaya .blogspot.com and no relation to any departments and companies.

  myportalkerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. myportalkerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.

  Beauty

  Travel