• Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta, Malaysia.

  Tuesday, May 4, 2010

  Jawatan kosong : Syarikat Perumahan Negara Berhad (SPNB)

  Syarikat Perumahan Negara Berhad (SPNB) adalah sebuah syarikat milik penuh Menteri Kewangan Diperbadankan (MOF Inc.) yang telah ditubuhkan bertujuan menyediakan rumah mampu milik yang berkualiti kepada setiap keluarga di Malaysia sejajar dengan objektif Perumahan Negara dan Model Ekonomi Baru (NEM). Sebagai salah sebuah penyedia perumahan mampu milik berkualiti yang utama di Malaysia dengan pelbagai projek yang diamanahkan oleh Kerajaan, SPNB mempunyai sumber rangkaian yang komprehensif. Sertai kami dalam mencapai aspirasi SPNB sebagai:

  Jawatan

  1. Ketua Juruaudit Dalaman

  [ * IKLAN LENGKAP * ]

  Pemohon yang berminat hendaklah menghantar butir-butir peribadi yang lengkap termasuk kelayakan akademik/professional, pengalaman bekerja, gaji sekarang dan gaji yang dipohon berserta lampiran salinan sijil-sijil, salinan keputusan peperiksaan akhir dan juga sekeping gambar berukuran passport (tidak dikembalikan) kepada:

  SYARIKAT PERUMAHAN NEGARA BERHAD
  Level 10, Bangunan MAS,
  Jalan Sultan Ismail,
  50250 Kuala Lumpur.
  Attn: Seksyen Sumber Manusia (Unit Perjawatan)

  Tarikh tutup : 21 Mei 2010  Ebook Panduan HANGAT!

  Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
  Di 
  http://iklankerjaya.blogspot.com

  Jawatan Berkaitan

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Disclaimer

  All job ads and career information published in the myportalkerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives myportalkerjaya .blogspot.com and no relation to any departments and companies.

  myportalkerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. myportalkerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.

  Beauty

  Travel