• Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta, Malaysia.

  Thursday, February 11, 2010

  Jawatan Kosong : Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM)  IKLAN JAWATAN KOSONG

  Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM), sebuah agensi penyelidikan utama dalam bidang perhutanan negara ini di bawah Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar mempelawa calon-calon yang berkelayakan, komited dan bertanggungjawab untuk mengisi kekosongan jawatan berikut:
  No. Jawatan Jadual Gaji Taraf Jawatan Detail Borang
  1 JURUTEKNIK KOMPUTER GRED FT17 P1T1 RM 843.06 – P1T24 RM 2325.37 TETAP Klik Download
  2 PEKERJA AWAM GRED R1 P1T1 RM 647.51 – P1T14 RM 1178.43 TETAP Klik Download
  CATATAN AM


  Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temu duga. Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 3 bulan dari tarikh tutup iklan ini hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.
  Ebook Panduan :

  Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
  Di 
  http://iklankerjaya.blogspot.com

  Jawatan Berkaitan

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Disclaimer

  All job ads and career information published in the myportalkerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives myportalkerjaya .blogspot.com and no relation to any departments and companies.

  myportalkerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. myportalkerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.

  Beauty

  Travel