Jawatan kosong : Suruhanjaya Sekuriti Malaysia

SC adalah badan statutori yang ditubuhkan untuk mengawal selia dan membangunkan pasaran modal Malaysia. Visi kami adalah untuk membangunkan pasaran modal yang berkualiti dan cergas bagi penerbit saham dan pelabur. Dengan fokus yang dipertingkat ke atas pengawalan, penyeliaan dan penguatkuasaan dalam kerangka kerja pengawalseliaan yang kukuh, SC kini sedang meningkatkan bilangan kakitangannya. Sekiranya anda seorang yang cemerlang dan inginkan perubahan kerjaya, kami menawarkan pelbagai jawatan yang membolehkan anda berkembang dan mencabar pengalaman, kemahiran dan kecekapan anda. Sertai pengawal selia pasaran modal utama Malaysia.

Jawatan

1. Head, Inspection and Inquiry
2. Senior Manager, Policy and Regulatory Affairs & Registration
3. Senior Manager, Inspection and Inquiry

[ * IKLAN LENGKAP * ]
[ * BORANG PERMOHONAN * ]

Calon-calon yang berkelayakan dipelawa untuk mengemukakan borang permohonan yang telah lengkap diisi bersama-sama surat, resume dan gambar terbaru berukuran pasport (n.r.) melalui pos atau e-mel kepada:

Unit Perancangan Tenaga
Jabatan Sumber Manusia
Suruhanjaya Sekuriti
3 Persiaran Bukit Kiara, Bukit Kiara
50490 Kuala Lumpur

Tarikh tutup : 1 Mac 2010


Ebook Panduan :

Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
Di 
http://iklankerjaya.blogspot.com

Comments

Jawatan Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

All job ads and career information published in the myportalkerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives myportalkerjaya .blogspot.com and no relation to any departments and companies.

myportalkerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. myportalkerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.