• Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta, Malaysia.

  Tuesday, February 16, 2010

  Jawatan Kosong : Unit Sains Teknologi dan ICT Negeri Johor


  Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan sebagaimana di bawah:-

  JURUTEKNIK KOMPUTER (KONTRAK)  Borang-borang yang sempurna diisi hendaklah disertakan gambar berukuran pasport terkini dan juga SALINAN PHOTOSTAT Sijil  Beranak, Kad Pengenalan, Sijil Keputusan Peperiksaan-Peperiksaan, Diploma atau Ijazah berserta salinan transkrip yang lengkap yang telah diakui salinan sah (Kumpulan A – Kumpulan Pengurusan dan Profesional atau Kumpulan B – Kumpulan Sokongan 1) dan dicatatkan nama jawatan berkenaan di penjuru kiri atau setiap sampul surat.  [Sekiranya permohonan tidak disertakan syarat sepertimana yang di atas, pihak kami akan menolak permohonan tersebut).

  Bagi kelayakan Ijazah/Diploma/Sijil perlu mendapat pengiktirafan kelayakan di Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) melalui laman web interaktif JPA http://www.interactive.jpa.gov.my/frmMainktiraf.asp dan melampirkan bersama borang permohonan.

  PERMOHONAN HENDAKLAH DIHANTAR KEPADA:

  UNIT SAINS TEKNOLOGI DAN ICT NEGERI JOHOR,
  ARAS 2, KOMPLEKS MBSS,
  PUSAT PENTADBIRAN KERAJAAN NEGERI JOHOR,
  79000 NUSAJAYA, JOHOR.

  SEBELUM ATAU PADA 28 FEBRUARI 2010  Ebook Panduan :

  Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
  Di 
  http://iklankerjaya.blogspot.com

  Jawatan Berkaitan

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Disclaimer

  All job ads and career information published in the myportalkerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives myportalkerjaya .blogspot.com and no relation to any departments and companies.

  myportalkerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. myportalkerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.

  Beauty

  Travel