• Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta, Malaysia.

  Thursday, February 18, 2010

  Jawatan Kosong : Majlis Daerah Batu Gajah (MDBG)


  1. JURUTERA AWAM, J41
  2. PENOLONG PEGAWAI TADBIR, N32
  3. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN, U32
  4. PENOLONG PEGAWAI PERANCANG BANDAR & DESA, J29
  5. PENOLONG JURUAUDIT, W27
  6. PEMBANTU PENGUATKUASA, N22
  7. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN), W17
  8. PENGHANTAR NOTIS, N3
  Muat turun Iklan Jawatan Kosong untuk maklumat lanjut.
  Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia berumur tidak kurang dari 18 tahun yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut, keutamaan akan diberi kepada rakyat negeri Perak Darul Ridzuan.
  Semua permohonan hendaklah menggunakan Borang MDBG1 yang boleh didapati dengan bayaran RM2.00 atau  mengirim sampul surat beralamat sendiri berukuran 32cm x 22cm berserta Wang Pos RM2.00  dan bersetem 50 sen kepada alamat seperti yang tercatat dibawah atau mengambil sendiri di Jabatan Khidmat Pengurusan,  Aras 1, Majlis Daerah Batu Gajah, Jalan Haji Abdul Wahab, Batu Gajah.

  Semua permohonan hendaklah disertakan dengan salinan Diploma/Sijil Persekolahan, surat beranak, kad pengenalan dan gambar berukuran passport.

  Pegawai kerajaan yang sedang berkhidmat hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan selaras dengan Peraturan-Peraturan Pegawai Awam (Pelantikan, Kenaikan Pangkat dan Penamatan Perkhidmatan) 2005  dengan menyertakan salinan Penyata Perkhidmatan bertaip yang dikemaskini dan Laporan Prestasi Tahunan.
  PERHATIAN KEPADA PEMOHON:
  1. Permohonan mestilah disertakan dengan salinan sijil yang disahkan.
  2. Hanya permohonan yang ditapis senarai sahaja akan dipanggil temuduga.
  3. Pemohon-pemohon yang tidak menerima jawapan selepas tiga (3) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.
  4. Segala perbelanjaan dan tuntutan bersabit dengan permohonan ini tidak akan ditanggung oleh pihak Majlis Daerah  Batu Gajah.

  Alamat Permohonan:-

  Borang permohonan yang lengkap diisi hendaklah dikemukakan kepada:

  YANG DIPERTUA,
  MAJLIS DAERAH BATU GAJAH,
  JALAN HAJI ABDUL WAHAB,
  31000 BATU GAJAH

  Tarikh tutup permohonan pada atau sebelum:  25 Februari 2010  Ebook Panduan :

  Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
  Di 
  http://iklankerjaya.blogspot.com

  Jawatan Berkaitan

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Disclaimer

  All job ads and career information published in the myportalkerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives myportalkerjaya .blogspot.com and no relation to any departments and companies.

  myportalkerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. myportalkerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.

  Beauty

  Travel