• Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta, Malaysia.

  Sunday, November 22, 2009

  Iklan - Jutawan Internet Irfan Khairi memberi anda 100% daripada keuntungan produknya!

  Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

  Ingin memulakan perniagaan Internet tetapi tidak mempunyai produk?
  Kini anda boleh menjual ebook laris di pasaran Mentor Jutawan dan menyimpan 100% dari keuntungan!

  Berita baik! kerana anda boleh mendapatkan hak jualan semula (resell rights) kepada ebook yang kini laris di pasaran, Mentor Jutawan!  Apa itu Hak Jualan Semula / Resell Rights?

  Hak Jualan Semula, atau Resell Rights bererti, anda boleh menjual ebook Mentor Jutawan dan mendapat 100% dari harga jualan. Dalam erti kata lain, sekiranya anda dapat menjual 20 ebook Mentor Jutawan pada harga RM40 (harga pasaran), anda mendapat pulangan RM800.


  Ramai yang masih lagi tercari-cari produk untuk dijual di Internet, dan di sini, anda berpeluang memiliki produk ebook laris Mentor Jutawan yang mengandungi strategi menambahkan pendapatan dari 8 ikon jutawan Malaysia untuk anda mulakan perniagaan Internet anda!

  Klik di sini untuk mendapatkannya!
  Ebook Panduan Percuma:

  Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
  Di 
  http://iklankerjaya.blogspot.com

  Jawatan Berkaitan

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Disclaimer

  All job ads and career information published in the myportalkerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives myportalkerjaya .blogspot.com and no relation to any departments and companies.

  myportalkerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. myportalkerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.

  Beauty

  Travel