• Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta, Malaysia.

  Tuesday, November 3, 2009

  Jawatan kosong : Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah

  Iklan jawatan kosong di Negeri Sabah
  Tarikh tutup 16 November 2009


  Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia berasal dari Sabah yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan di Jabatan Kerajaan Negeri Sabah seperti berikut :-

  1.JURUTEKNIK
  2.PENOLONG PEGAWAI PERTANIAN

  i) Permohonan menggunakan borang tidak lagi diterima dan haruslah dibuat secara ON LINE SAHAJA dengan melayari laman web SPANS di alamat http://www.sabah.gov.my/psc. Kemudahan untuk memohon secara on line ini ada disediakan secara percuma di pejabat :

  Urusetia
  Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah,
  Tingkat 3, Blok B, Wisma MUIS,
  Peti Surat 10998,
  88811 KOTA KINABALU.  (ii) Salinan sijil-sijil (sijil lahir / kad pengenalan pemohon / kad pengenalan kedua ibubapa [sijil mati jika berkaitan] / sijil-sijil akademik dan dokumen-dokumen lain yang berkaitan dan disyaratkan dalam iklan ini HANYA dibawa apabila anda berjaya dipanggil untuk ditemuduga kelak.  Iklan Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta
  Di http://iklankerjaya.blogspot.com

  Jawatan Berkaitan

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Disclaimer

  All job ads and career information published in the myportalkerjaya.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives myportalkerjaya .blogspot.com and no relation to any departments and companies.

  myportalkerjaya.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. myportalkerjaya.blogspot.com also not be liable for any losses when using the information in this blog.

  Beauty

  Travel